Контакт

ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА OKC Главна канцеларија Методија Шаторов Шарло бр.15/1-6 , 1000 Скопје Aдреса […]

Прочитај повеќе

Услуги

Самостојно или во соработка со нашите партнери ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА ОКС на своите клиенти им нуди […]

Прочитај повеќе

За компанијата

ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА OKC e Македонско контролно и сертификациско тело кое работи според законите на […]

Прочитај повеќе

Информации

Од линковите подолу можете да ги превзмете документите: > Цени и тарифи > Документи и обрасци > Акредитација […]

Контакт

ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА OKC Главна канцеларија Методија Шаторов Шарло бр.15/1-6 , 1000 Скопје Aдреса […]

Услуги

Самостојно или во соработка со нашите партнери ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА ОКС на своите клиенти им нуди […]

Информации

Од линковите подолу можете да ги превзмете документите:

> Цени и тарифи

> Документи и обрасци

> Акредитација и овластување

> Сертифицирани клиенти

Read more

За компанијата

ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА OKC e Македонско контролно и сертификациско тело кое работи според законите на […]

Read more...

Информации

Од линковите подолу можете да ги превзмете документите: > Цени и тарифи > Документи и обрасци > Акредитација […]

Read more...

Соработка

Зависно од потребите на нашите клиени и односните стандарди, ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА ОКС е во можност […]

Read more...

Услуги

Самостојно или во соработка со нашите партнери ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА ОКС на своите клиенти им нуди […]

Read more...

Дома

Ве молиме за сите потребни информации и одговори на вашите прашања разгледајте ги содржините на нашата интернет страна (ве молиме погледнете го индексот со содржини во левиот дел) или едноставно контактирајте не!

ПРОЦЕРТ КОНТРОЛА И СЕРТИФИКАЦИЈА ОКС е Македонско сертификациско тело кое е специјализирано за сертификациски услуги во полињата на:
– Органското производство,
– безбедноста на храната,
– примарното земјоделско производство.
За повеќе информации околу палетата на услуги кои ги нудиме ве молиме изберете услуги од индексот на содржини.